نمیتوان تحریم رئیس دستگاه دیپلماسی را به بسته شدن کامل درهای دیپلماسی تعبیر کرد بلکه میتوان آن را اقدامی در جهت تشدید فشارها برای مهیا کردن زمینههای مذاکره با تهران از طریق قرار دادن آن در موقعیت ضعف مطلق تلقی کرد.
تحریمهای اخیر علیه وزیر امور خارجه ایران نشاندهده یک حقیقت دیگر نیز هست و آن اینکه دولت ترامپ از تحریم صنایع بزرگ، حوزه انرژی، بانکها، حوزه نظامی و شریانهای تجاری کشور، به تحریم دیپلماتها رسیده است! این یعنی «سیاست فشار حداکثری» هم در رسیدن به اهداف خود - یعنی فروپاشی شیرازه سیاسی و اقتصادی کشور - شکست خورده است و هم از نظر نمادین یک فاجعه تمامعیار ...
هایکو ماس بعد از ظهر امروز- دوشنبه- در نشست خبری مشترک با وزیر امور خارجه، با قدردانی از استقبال محمدجواد ظریف اظهارداشت: مهم است که گفتوگوهای ایران و آلمان در شرایط کنونی انجام شده و تبادل صریح نظرات صورت بگیرد.
ظریف: در برجام، اقدام مهم نیست و نتیجه مهم است و آنها باید بگویند که از اقداماتشان چه نتایجی گرفتهاند، اینکه بگویند ما تلاش کردهایم و نشد ما هم از این به بعد میتوانیم تلاش کنیم و نشود.
وزیر امور خارجه به ادعاهای تازه آمریکا و برخی متحدانش در خصوص برنامه موشکی ایران پاسخ داد. آمریکا و متحدانش در موقعیتی نیستند که هم زمان با سرازیر کردن سیل سلاح برای قاتلان یمنیها، بر تفسیر دلبخواهی خود از مندرجات قطعنامه در موضوع موشکی پافشاری کنند
محمدجواد ظریف روز یکشنبه پس از دیدار با وزیر خارجه عراق در بغداد افزود: ایران خواهان بهترین روابط با کشورهای منطقه خلیج فارس است و در این خصوص از همه پیشنهادات گفت و گو و تنش زدایی استقبال می کند.در عین حال، جمهوری اسلامی ایران، با هر گونه تلاش برای جنگ نظامی و یا اقتصادی علیه ملت ایران، با قدرت و استقامت مقابله می کند.
وزیر امور خارجه کشورمان درباره اظهارات سخیف دونالد ترامپ که ملت ایران را تروریست خطاب کرده است، گفت: آقای ترامپ با اظهارات خودش نشان داده اولاً تاریخ نمیداند و ثانیاً مردم ایران را نمیشناسد و ثالثاً ثابت کرده است که ادعاهای او و همکارانش در حمایت از مردم ایران چقدر دروغ است.
محمد جواد ظریف، سکاندار دستگاه دیپلماسی ایران، این روزها علی رغم برخی بی مهری ها در داخل، همچنان کوشا و پرتوان، از پایتختی به پایتخت دیگر میرود تا افکار عمومی و اراده جهانی را نسبت به خطر جنگ طلبی تیم ترامپ و لزوم کاهش تنش برای صلح جهانی، بسیج کند. این فرمانده جبهه دیپلماسی از هند به چین، از ژاپن به پاکستان و شنبه آینده هم، به بغداد در رفت و آمد است، ...
وزیرامورخارجه کشورمان در بدو ورود به توکیو گفت: پس از اقدامات تنش زای آمریکا و به دعوت وزیرخارجه ژاپن که علاقمند به گفت و گو در این باره بود، به ژاپن آمدم.
۲۵ اردیبهشت روز پاسداشت زبان و ادبیات فارسی و روز فردوسی است؛ زبانی که به گواه تاریخ، مدیون حکیم ابوالقاسم فردوسی و شاهنامه اوست؛ زبانی که از گذشتههای دور بخش جداییناپذیر هویت ملی مردمان زیادی از ایران بزرگ و کهن بوده است،
وزیر امور خارجه اقدامات و خرابکاری های مشکوک در منطقه را از محورهای مطرح شده در دیدار با همتای هندی خود عنوان کرد و گفت: قبلا هم ما پیش بینی این گونه اقدامات در جهت دامن زدن به تنش در منطقه را کرده بودیم.
ظریف وزیر امورخارجه کشورمان خطاب به رئیس جمهور آمریکا تصریح کرد که جان بولتون و همدستانش در "تیم ب" از گذشته به دنبال پیاده کردن نقشه خود برای ایران بودهاند با این تفاوت که در طرح آنها در آن زمان شماره تلفن داده نشده بود.
در داخل کشور گروههای مختلفی از جریانهای سیاسی، اساتید دانشگاهی، فعالان رسانهای و نیز هنرمندانی وجود دارند که با دل و جان حاضر به یاری رساندن به دیپلماسی عمومی کشورشان هستند، اما همچنان با نادیده گرفتن این ظرفیت مهم، تنها به ظرفیت و تجربه یک نفر تکیه میشود. امری که پیامدهای آن نشان میدهد به طور طبیعی زیر بار سنگین دیپلماسی عمومی در حال تحلیل رفتن ...
به گزارش ایصال نیوز، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه با فاکس نیوز گفت: سیاست فشار حداکثری کاخ سفید بر ایران محکوم به شکست است، اسرائیل، بولتون، عربستان و امارات درصدد فشار بر ایالات متحده در جهت رویارویی با ایران هستند.
دکتر ظریف در مصاحبه با شبکه خبری فاکس نیوز گفت: ایران موشک جنگی تولید نمی کند. موشکی که اخیراً ایران از آن استفاده کرد به منظور فرستادن ماهواره به فضا طراحی شده بود.
محمدجواد ظریف در گفتوگو با «کریس والاس» مجری مشهور فاکس نیوز با بیان اینکه پیام اقدامات دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری امریکا این است که «امریکا قابل اتکا نیست»، گفت: شاید او به «امریکا در وهله نخست» اعتقاد داشته باشد، اما در یک محیط جهانی ناامن، امریکا نمیتواند در وهله نخست باشد. بولتون، بنیامین نتانیاهو، بن سلمان و بن زاید هسته تحریک کننده ترامپ ...
سرمایههای آقای ظریف هر چند مدیون قابلیتهای شخصی او نیز هست، اما مهمتر آن است که او در مسیر بینالمللی شدن قرار گرفت. کشورهای جهان – و از جمله مردم ایران، اعم از موافقان و مخالفان ظریف – منافعی در بود و نبود نقشآفرینی ظریف در سیاست خارجی ایران دارند.
سناریویی که از طرف ایران طراحی شده و وزیر امورخارجه کشورمان مجری آن بوده ستودنی است. سناریویی که بر مبنای آن دکتر ظریف با طرح پیشنهاد تبادل زندانیان و مصاحبه با شبکه فاکسنیوز اقدام بسیار مثبت و هوشمندانه از سوی تهران توپ را در زمین طرف مقابل انداخته است.